Redaksjonelt

Eks-byråd i Bergen, Linn Pilskog, velger Azets Consulting

av Sandra Westermark Messel
12.03.2024

Tidligere skolebyråd og varaordfører i Bergen, Linn Katrin Pilskog, har gått til Azets Consulting og startet som rådgiver

- Gjennom sine mange sentrale politiske verv har Linn vist betydelig gjennomføringskraft og en meget god forståelse for viktige prosesser i samfunnet. I sin nye stilling vil hun bistå store virksomheter og toppledere med forbedringer, noe som kommer oss alle til gode. Vi er stolte av å ha fått henne på laget, forteller administrerende direktør Caroline Hordvik i Azets Consulting. 

Linn_pilskog_portrett.jpg

Styrer prosjekter 

Azets Consulting består av spesialister på forbedringsarbeid innen blant annet strategi, endring, organisasjonsutvikling, økonomi, HR og ledelse, UX og design, bærekraft og finans. Vi jobber målrettet med levere gode prosjekter med dokumenterte og varige gevinster for våre kunder.  
 
Kommuner, fylkeskommuner, sykehus, universitet og andre offentlige organisasjoner er på kundelisten, det samme er private bedrifter innen bransjer som kraft, olje- og gass, sjømat, helse, retail, finans og industri. 
 
- Jeg gleder meg til å arbeide som rådgiver! Jeg valgte Azets Consulting fordi de har som mål å realisere dokumenterte gevinster for kundene sine. Jeg synes det er spennende å jobbe i et selskap med vekstambisjoner, og at vi jobber tverrfaglig. Jeg motiveres av å se resultater av arbeidet jeg gjør, og jeg opplever at vi deler samme verdier Etter å ha vært toppleder, gleder jeg meg til å bruke kompetansen min, til å bistå andre i å forbedre sin virksomhet, på en måte som kommer både de ansatte, brukerne, virksomheten og samfunnet til gode, sier Linn Pilskog. 

 

Kommer fra stilling som byråd

Linn Pilskog har hatt ulike ledende roller i politikken de siste 8 årene. Hun ble valgt inn i Bystyret i Bergen i 2013, og har hatt verv som varaordfører og gruppeleder, stabssjef for byrådsleder og byråd for arbeid, sosial og bolig. Frem til oktober i fjor var hun byråd for barnehage, skole og idrett i Bergen. Hun ledet da byrådsavdelingen med fire underliggende etater, 6.300 ansatte og et driftsbudsjett på 7,5 milliarder kroner.  

  • Jeg brenner for å gjøre folk og organisasjoner bedre. En god dag på jobben for meg, er når jeg kan hjelpe til å løse problemer som gjør samfunnet, arbeidshverdagen eller organisasjoner bedre rustet til å løse dagens og morgendagens utfordringer. -  Fremover vil offentlig sektor være avhengig av å få mer ut av de ressursene vi har tilgjengelig. Forbedringsarbeid må gjøres både gjennom å jobbe smartere, ta i bruk ny verktøyer slik at innbyggerne får bedre tjenester og de ansatte en bedre arbeidsdag. Jeg gleder meg til varierte arbeidsoppgaver og til å bli kjent med nye kollegaer. 
     
  • Ta gjerne kontakt med meg om du har lyst på en prat! 

 

Kontaktinfo: 
Linn Pilskog, 934 87 526, linn.pilskog@azetsconsulting.no 
Caroline Hordvik, CEO, 957 20397, caroline.hordvik@azetsconsulting.no 
Sandra Messel, marked, 920 23 112, sandra.messel@azetsconsulting.no 
www.azetsconsulting.no 

 

post author

Om Sandra Westermark Messel

Sandra har lang erfaring innen prosjektledelse, endringsledelse, virksomhetsstyring, prosessoptimalisering og implementering av metoder og systemer. Hun har bakgrunn fra retail, offentlig sektor og industri. Sandra jobber i dag som partner i Azets Consulting samt sitter som Leder for marked og kommunikasjon.