Om oss

Azets Consulting er konsulenthuset hvor forbedring er i fokus i hver leveranse. Fra våre røtter som Karabingruppen, sammen med søsterselskapene Karabin, Valent, Impello, Sans, og Azets Advisory, har vi vokst fram som et Management Consulting selskap med over 150 dedikerte eksperter, fordelt over fem fagområder. Våre kunder spenner fra de små til de store, fra private til offentlige sektorer - men for oss handler det om mer enn bare jobben; det handler om å skape verdi for kundene våre og gevinstrealisering som varer, uansett fagområde.

Vår visjon

Vi lever etter verdiene:

Collaborative: Sterkere sammen. Vi deler kunnskap, ber om hjelp og styrker hverandre for å oppnå bedre resultater.

Authentic: Vi tar kontinuerlig stilling til hva som er det rette for våre ansatte, våre kunder og vår virksomhet, og opptrer til enhver tid med integritet.

Respectful: Vi har et åpent sinn og verdsetter alles bidrag, forstår våre forskjeller og fremmer en kultur for tillit og inkludering.

Dynamic: Vi tilpasser oss raskt endringer og finner smarte veier til de beste resultatene. Vi skal fortsatt være ett skritt foran.

Om vår CEO, Caroline Hordvik

Caroline Hordvik er en dyktig leder og økonom med en imponerende liste av prestasjoner. Hun ble tidlig anerkjent som ledertalent, har flere mastergrader, i tillegg til å være en statsautorisert revisor. Hun verdsetter å skape et miljø der andre kan blomstre og er opptatt av å delegere tillit og ansvar til sine kollegaer. Hennes ledelsesfilosofi legger vekt på å fremme et positivt arbeidsmiljø og hun er kjent for å være både rettferdig og analytisk i sin tilnærming.


Azets Consulting er stolte over å ha henne som leder av selskapet vårt!

gruppe mennesker som sitter samlet i et mote.jpg

Lyst til å lage gode løsninger med oss? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.