Redaksjonelt

Internship Update: Halvveis gjennom programmet

av Sandra Westermark Messel
05.07.2024

Amalie og Niels er summer interns hos oss nå i sommer. Dette er lærerikt både for oss som selskap og for studentene, som virkelig får testet arbeidslivet! Nå er de halvveis i internshipet og har delt sine tanker som blant annet ansvar, kundemøter, sommerfest og arbeidsmiljø.

Hvordan har de tre første ukene vært?

De første ukene hos Azets Consulting har vært utrolig lærerike og givende. Fra dag én har vi blitt tildelt betydelig ansvar og fått muligheten til å jobbe på reelle prosjekter. Det er imponerende hvor raskt vi har blitt inkludert i teamet og fått viktige arbeidsoppgaver. Selv om det til tider har vært utfordrende, har våre kolleger vært utrolig hjelpsomme og imøtekommende, noe som har gjort overgangen fra skolebenken mye enklere. Vi setter stor pris på deres villighet til å dele sin kunnskap og erfaring.

Vi har fått et spennende prosjekt som innebærer å jobbe tett med en engasjert kunde. Vi har fått ansvar for kundemøter og besøkt ulike avdelinger hos kunden for å forstå deres behov og utfordringer bedre. Dette har gitt oss verdifull innsikt i hvordan kundearbeid fungerer i praksis, og vi er godt på vei mot å finne en løsning på deres business case.

Image (8).jpg

Amalie og Niels på befaring hos kunden de løser business case for i sommer.

I tillegg har det sosiale miljøet vært veldig bra. Vi har hatt muligheten til å delta på flere sosiale arrangementer, som afterwork, samlinger på Kontraskjæret, grilling, sommerfest og til og med trening på Barry’s. Disse aktivitetene har bidratt til at vi har blitt bedre kjent med kollegene våre. Det er tydelig at Azets Consulting verdsetter en god balanse mellom arbeid og sosiale aktiviteter, noe som skaper en veldig positiv arbeidskultur.

imagepf8igcg.png

Fra venstre: Ole Bjørn Sandøy, Christoffer Hestvedt, Amalie Marie Kaupka og Ingvild Sagevik i heisen på vei til felles trening på Barrys Bootcamp!

Hva har vært høydepunktet så langt?

Høydepunktet har utvilsomt vært det store ansvaret vi har fått fra dag én. Det å få delta på kundemøter på egenhånd og håndtere kommunikasjon med kunden direkte, gir oss verdifull praktisk erfaring og en følelse av å bidra. Spesielt spennende var dagen hvor vi ble sendt ut for å besøke flere avdelinger hos kunden for å forstå deres utfordringer bedre. Å få muligheten til å se hvordan de ulike avdelingene opererer, og deretter diskutere mulige løsninger med deres ledelse, var en unik erfaring.

Vi må også fremheve sommerfesten, som har vært det sosiale høydepunktet. Å oppleve at alle i bedriften ønsker å bli kjent med oss og tar oss så godt imot, gjør at man gleder seg til å komme på kontoret. En slik velkomst styrker følelsen av samhold og gjør arbeidsmiljøet mer inspirerende.

Totalt sett har de første ukene vært fylt med læring, vekst og mange minneverdige øyeblikk. Vi ser frem til resten av sommeren hos Azets Consulting og alle de spennende utfordringene som ligger foran oss. Vi er takknemlige for muligheten til å være en del av et så dynamisk og støttende team, og vi gleder oss til å fortsette og lære.

En stor takk til alle som har bidratt til å gjøre starten vår så bra! 🙌

Lyst til å lage gode løsninger med oss? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

post author

Om Sandra Westermark Messel

Sandra har lang erfaring innen prosjektledelse, endringsledelse, virksomhetsstyring, prosessoptimalisering og implementering av metoder og systemer. Hun har bakgrunn fra retail, offentlig sektor og industri. Sandra jobber i dag som partner i Azets Consulting samt sitter som Leder for marked og kommunikasjon.