Karriere i Azets Consulting

Vi er overbevist om at det er raushet, samhold, lidenskap og nysgjerrighet som driver fram eksepsjonelle prestasjoner; derfor verdsetter vi personlighet på høyde med kompetanse og ferdigheter innen fag. Sammen skal vi gi hverandre mulighet til å vokse, både personlig og profesjonelt.

Azets Consulting - et godt sted å jobbe 

Våre ambisjoner strekker seg langt. Vi har satt oss mål om 250 ansatte i Norge innen 2027. Vi legger vekt på å gi våre ansatte tillit og ansvar, som både beriker deres arbeidshverdag og bidrar til deres faglige og personlige utvikling. Vi er stolte av å jobbe med anerkjente virksomheter, og for tiden jobber vi mye i bransjer som Forsvaret og helsesektoren.

I Azets Consulting får du ikke bare en jobb, men en karriere med tydelige veier for vekst og utvikling. Vår inkluderende kultur og etablerte karriereveier gir våre ansatte muligheten til å påvirke fra dag én. Vi har kort vei mellom ledelsen og ansatte og vi tror på et dynamisk arbeidsmiljø som fremmer samarbeid og innovasjon. Hos oss får du være med på å forme fremtiden.

Les mer her om Annes og Sigrids hverdager ved Oslo-kontoret!

 

anne-dahlberg.jpg

Anne Øvergaard Dahlberg

Regionsleder Øst

Anne har vært i Azets Consulting i seks år og hun har jobbet seg opp fra konsulent til senior manager. I dag har hun rollen som Regionsleder for Øst og er en trygg sparringspartner for Oslo-kontorets konsulenter. Anne brenner for helse-relaterte prosjekter, organisasjonsutvikling og jobber også med rekruttering. Det er ofte henne man møter på først, ved en søknad til oss! 

 

bard-strom_356x356.jpg

Bård Strøm
Leder Transformation, Digitalisation and Strategy

Bård er fersk i Azets Consulting, teknolog i bunn, har vært CDO i Cutters og tidligere jobbet i management consulting. I Azets Consulting er han leder for Transformation, Digitalisation og Strategy, holder til i Bergen og pendler til både Oslo og Trondheim. Han er en dyktig leder som tar vare på folka sine, og er lidenskapelig opptatt av teknologi som tilrettelegger for endring.

 

sigmund-ardal-myhre_356x356.jpg

Sigmund Myhre

Seniorkonsulent

 

Sigmund startet i Azets Consulting for tre år siden, og fikk raskt sentrale roller i krevende prosjekt. Han trives i et høyt tempo med varierte oppgaver, og setter pris på at vi har et miljø hvor vi deler raust av tiden vår og hjelpe hverandre til neste nivå. Sigmund jobber primært med organisasjonsutvikling og analyse, både i helsesektoren og i privat næringsliv.

 

 

ansatte i kontorlandskap.jpg