Redaksjonelt

Azets Consulting - et godt sted å jobbe

av Sandra Westermark Messel
18.04.2024

Anne og Sigrid ved Oslo-kontoret forteller om deres reise hos oss. I Azets Consulting er det kort vei fra ansettelse til ansvar. Vi har store ambisjoner og ønsker å styrke teamet med flere dyktige problemløsere. 

flere sitter i en lounge og to personer staar bak.jpeg

Oslo-kontoret søker nå flere kolleger for å utfordre de ledende aktørene innen management consulting – eller ledelsesrådgivning – og for å styrke sin posisjon som en markant stemme i bransjen.

– Vi har en ambisiøs visjon om å nå 250 ansatte i hele Norge innen 2027. Våre avdelinger er spredt over de største byene i landet og jobber tett sammen for å levere de beste løsningene for kunden, forteller leder for Oslo-kontoret, Anne Øvergaard Dahlberg.

Azets Consulting jobber med verdiskaping for både offentlige og private kunder i alle størrelser.

De tilbyr en omfattende portefølje av tjenester, inkludert strategisk rådgivning, prosjektledelse, økonomiske tjenester, design og innovasjon, samt digitalisering.

Nylig fullførte de omfattende prosjekter i samarbeid med Oslo Universitetssykehus, der målet var å bistå med omstruktureringer av lederstrukturer i Prehospital klinikk. 

– Rådgivningen vår har vært med på å forbedre det akuttmedisinske tilbudet for alle innbyggere i Stor-Oslo og det er vi stolte av, forteller Anne.

anne-dahlberg.jpg

– Med en flat struktur og kort vei fra ansatt til leder, legger vi til rette for et inkluderende miljø hvor alle ansatte har muligheten til å bidra og gjøre en betydelig forskjell, forteller leder Anne.

Kan påvirke helsetilbudet i Nord-Norge

Sigrid Dalheim har selv sett hvordan arbeidet hennes bidrar til å forbedre samfunnet.

Etter noen år som konsulent i IT-bransjen, fant hun veien til Azets Consulting som leverer tjenester innenfor Management Consulting. Dette innebærer blant annet rådgivning på strategisk nivå til ledergrupper.

- Å hjelpe en organisasjon med å ta i bruk nye strategier og å forbedre resultater gjennom datadrevne løsninger, har vært utrolig givende. Som prosjektleder i Azets Consulting sjonglerer jeg flere prosjekter samtidig. Det gir en variert hverdag med masse læring, forteller Sigrid.

I løpet av de siste to årene har hun fått muligheten til å spesialisere seg innenfor helsesektoren. En av kundene hun har jobbet tett med, er Helse Nord. Prosjektet handlet om virksomhetsstyring og oppfølging av tiltak.

sigrid-dalheim.jpg

Sigrid, som har bakgrunn fra INDØK på NTNU, jobber nå med organisasjonsutvikling og styring av IKT-prosjekter mer effektivt. Kundene hennes spenner fra Forsvaret til helsesektoren.

– Hvis vi kan bidra til at en liten del av Helse Nord blir driftet på en mer effektiv måte, vil det bidra til at helsetilbudet blir bedre, sier Sigrid som selv kommer fra Nord-Norge.

Tidlig ansvar og mulighet til å påvirke

Azets Consultings interne karrierestige bidro til at Sigrid etter fire år i arbeidslivet fikk personalansvar.

– Jeg trives med å lede og inspirere andre, samtidig som jeg også får utviklet meg selv. Tilliten jeg får fra ledelsen er en bekreftelse på at mine bidrag og innsats blir verdsatt, og det driver meg til å fortsette å yte mitt beste, forteller hun.

to damer snakker ute på terrasse.jpeg

Anne beskriver Azets Consulting som fleksibelt og nyskapende. Her kan folk virkelig gjøre en forskjell, mener hun.

– Noe av det viktigste for oss er å være en attraktiv arbeidsplass som gir rom for individuelle behov og vekst i felleskapet. Hos oss får du ansvar og mulighet til å påvirke fra første arbeidsdag. Karriereveiene er tydelige og de ansatte kan utvikle seg innenfor fag, mot salg eller som leder. I tillegg legger vi til rette for at den ansatte skal ha mest mulig fleksibilitet i hverdagen, sier Anne.

Sammen med andre har Sigrid fått mye frihet til å forme hvordan Azets Consulting rekrutterer studenter.

– Jeg har spesielt ansvar for å hente inn studenter fra NTNU og opplever at ledelsen er åpen for å delegere ansvaret ut til oss, istedenfor å fortelle oss hva vi skal gjøre.

Det gjør at jeg føler mer eierskap til selskapet og ønsker virkelig at vi skal gjøre det bra, sier Sigrid.

Godt sosialt miljø og «restaurant» på jobben

Azets Consulting holder til i trendy lokaler i House of Oslo, bare tre minutters gange fra Nationaltheatret stasjon. Kantinen i bygget – eller «restauranten» som de ansatte kaller den, serverer særdeles gode lunsjer. Av og til kjører kokkene konsepter – for noen uker siden var det sjømatdag med reker, kreps og blåskjell.

– Jeg vet at mange velger å spise mye til lunsj for å lage en enklere middag hjemme. Maten her er fantastisk, forteller Sigrid.

Gjennom året har Azets Consulting flere faglige samlinger, de drar på utenlandsturer og arrangerer afterworks. Sigrid sitter i kulturgruppen og har ansvaret for mye av det sosiale.

gruppe mennesker i kontorlandskap.jpeg

– Nå jobbes det med Holmenkollstafetten og fordeling av etapper. Bankett blir det selvsagt! Og så må vi nok ha et rebusløp på sparkesykkel gjennom hovedstaden snart – de ansatte synes det var så gøy sist, forteller hun.

Anne mener det gode sosiale miljøet bidrar til et godt, faglig samarbeid på kontoret og at de ansatte løser oppgaver på en bedre måte.

– Azets Consulting er et godt sted å være for konsulenter, og vi ser frem til å ansette flere kollegaer, avslutter hun.

Sjekk ut våre ledige stilliger her

 

post author

Om Sandra Westermark Messel

Sandra har lang erfaring innen prosjektledelse, endringsledelse, virksomhetsstyring, prosessoptimalisering og implementering av metoder og systemer. Hun har bakgrunn fra retail, offentlig sektor og industri. Sandra jobber i dag som partner i Azets Consulting samt sitter som Leder for marked og kommunikasjon.