Strategi

Strategisk helsesjekk av bedriften din!

av Jørgen Nordahl
14.05.2024

Vår modell finner raskt ut hvordan det står til strategisk og økonomisk i bedriften din. Etter «helsesjekken» blir det lettere å legge til rette for og gjennomføre lønnsomme forbedringer.

Azets Consulting bistår organisasjoner og bedrifter med å forbedre sine prosesser, styrke strategien deres og oppnå varige gevinster på fire nivåer, for eiere, kunder, samfunn og ansatte.

Vår metodikk passer i privat og offentlig sektor og benyttes på tvers av bransjer for å skape verdier gjennom endring. Vår erfaring og våre gevinstbrev er dokumentasjon på en metodikk som setter spor.

Henter ut gevinster

Fagområdet «gevinstrealisering» handler om å optimalisere prosesser, mennesker og teknologi, det er da skapes gevinster. Forbedringsarbeid kan derimot kun måles dersom vi vet hva som er utgangspunktet – altså hvordan det egentlig står til.

Vi ser selvsagt på regnskapet og de økonomiske nøkkeltallene, vi foretar en konkurrentanalyse av bransjen din og markedet generelt. I tillegg gjør vi en spørreundersøkelse blant de ansatte og ledelsen for å identifisere områder som er særskilt egnet til forbedring.

Forbedring handler om å utvikle prosesser, mennesker og teknologi i et samspill. Skal vi navigere rett, må vi vite hvordan landskapet er og hvor du vil tjene mest på å sette inn ekstra innsats.

 

Skjermbilde 2024-05-15 kl. 12.31.57.png

 

Gratis økonomisk helsesjekk

Vår økonomiske og strategiske helsesjekk for bedrifter gir oss en tilstandsrapport, et godt utgangspunkt for å gjøre lønnsomme forbedringstiltak.

Azets Consulting vil i en begrenset periode tilby den økonomiske og strategiske helsesjekken gratis til organisasjoner som ikke er kunde hos oss fra før.

Vi tilbyr en gratis strategisk tilstandsrapport fra noen av landets mest erfarne rådgivere. Vi presenterer selv tilstandsrapporten til din bedrift og deres ledergruppe, slik at vi får en dialog rundt analysen vi har gjort.

Snakk med meg
Høres dette interessant ut? Kontakt meg på jorgen.nordahl@azetsconsulting.no eller +47 416 88 372 så tar vi en prat om mulighetene og om vi er en god match.

Lyst til å lage gode løsninger med oss? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

post author

Om Jørgen Nordahl

Jørgen har erfaring fra gevinstrealisering med dokumenterbare resultater, effektivisering og automatisering av arbeidsprosesser. Han har lang erfaring som fasilitator og spesifikk erfaring med prosessforbedring, digitalisering og implementering av endringsprosjekter i større virksomheter. Jørgen har blandt annet bransjeerfaring fra olje og gass, verftsindustri, softwareutvikling og marin produksjon.