Strategi

Mine første 30 dager i Azets Consulting: Kaffe, vafler og gevinstrealisering!

av Mira Kaur
15.05.2024

For litt over en måned siden tok jeg steget inn i Azets Consulting, og for å si det rett ut: Det har vært et fyrverkeri av nye opplevelser, møter og, ja, kaffe. Mye kaffe. Her er en liten oppsummering av hva jeg har gjort og lært så langt.

Teknologi i praksis, kundemøter og fagarbeid

Jeg har fått muligheten til å gå rett ut i prosjekt for en kunde, og det er gøy! Prosjektet er et teknologiprosjekt hvor applikasjoner skal flyttes fra en plattform til en annen, kort fortalt. Samtidig har jeg fått oppgaver internt, som jeg gjør når jeg har tid til det. Det er flott å starte med en blanding av kundearbeid og interne prosjekter. Det gir meg både muligheten til å bli kjent med kundene våre og samtidig forstå Azets Consulting sin interne dynamikk. Det er en fin balanse mellom å lære og å bidra.

Jeg har booket og gjennomført kundemøter, og jeg kan med glede si at jeg ikke har ødelagt noe (enda). I tillegg har jeg vært med på fagarbeid, som har gitt meg et dypdykk i hva Azets Consulting virkelig handler om. Det er utrolig inspirerende å jobbe med gevinstrealisering, og visste du at Azets Consulting dokumenterte gevinster for over 9 milliarder for kundene sine? Imponerende, ikke sant?

Kaffeprat og kultur

Jeg har hatt flere kaffeprater enn jeg kan telle. Fra lunsjbordet til kaffebaren i nabolaget, har jeg pratet med så mange kolleger for å bli kjent med kulturen og menneskene. Noen har til og med delt historier som ville gjort enhver standupkomiker misunnelig! At vi har en åpen delingskultur med fokus på relasjoner oppleves både trygt og inspirerende.

Miljobilde_Bergen_var_2024_KRB_01593.jpg

Onboarding og vaffelfredager, men også trening og lønningspils

Onboardingen har vært grundig, og jeg har satt meg inn i interne formelle og uformelle rutiner. Hhøydepunktet så langt har likevel ingenting med systemer eller rutiner å gjøre, men alt med hygge å gjøre: Vaffelfredag! Ingenting slår lukten av ferske vafler på en fredag ettermiddag.

Jeg har deltatt på Azets Consulting-treninger på Barrys, blitt tatt profesjonelle bilder av (som faktisk ikke ble så verst), og blitt invitert til lønningspils, sjø og sauna, påskekos og bursdagsfeiringer. Ikke dårlig for de første 30 dagene!

Utviklingsplan og fremtiden

Jeg har også hatt oppstartsmøter med min personalansvarlig hvor vi har snakket om min utviklingsplan i selskapet. Vi har hatt flere synkroniseringsmøter for å sørge for at alt går på skinner. Alt i alt, jeg er klar for de neste 30 dagene og mye mer enn det! Ikke minst alle kaffene og eventyrene som følger med!

post author

Om Mira Kaur

Mira er tidligere CTO innen finans og har hatt ansvar for infrastruktur som håndterte over 5 milliarder i året. Med bakgrunn fra konsulentbransjen og en utdanning som sivilingeniør, leverer Mira nøyaktige og verdiskapende løsninger i tverrfaglige team.